in

Quark Forums



This is a user-to-user forum, where you can meet community experts, exchange ideas
and discuss solutions with other users of QuarkXPress, App Studio and other products.
You'll also find employees of Quark Software Inc. participating in discussions.

If you are looking for official support or need immediate help please go to http://quark.parature.com/

problem with apostrophes and quotation mark

Last post 09-07-2004 2:23 AM by zealgina. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 09-07-2004 2:23 AM In reply to

    problem with apostrophes and quotation mark

    I have Quark 4.1 and whenever I select the get text option my MAC crashed on me, so I ended up copying and pasting the word documents into text boxes in Quark. The apostrophes and quotation marks appear on my screen but do not print.

    What can I do to have the apostrophes and quotation marks print?
  • 09-07-2004 7:27 AM

    • Baddog
    • Top 75 Contributor
    • Joined on 08-12-2004
    • London, England
    • Posts 167

    problem with apostrophes and quotation mark

    Ok...been a while since I used 4.1, but....if you can't import and convert quotes this will work 4 U.

    It's a character mapping problem, U need 2 do a 'find and replace'. Basically Quark doesn't regognise the mapping for those characters. If you re-type one of the 'open pars' from word in the 'find' field then replace this item manually in Quark with Quarks own open par, then copy/paste that item into the replace field. All will be well in your world.

    Bit of a bind, but will work...

    BD
Page 1 of 1 (2 items)
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems