Multiple problem with an account

Discuss all aspects of the HTML5-based AppStudio: From content design and enrichment in InDesign CS5.x, CS6 & CC and/or QuarkXPress 9.5, 10, 2015 & 2016 to creating your app, submitting it and publishing it to Android tablet, Android phone, iPad, iPhone and Web Apps. Free Trial can be found here: http://AppStudio.net

Multiple problem with an account

Postby Matteo » 18 Jun 2014, 20:13

Hi. Yesterday I've created an account to one of my client. This is new account (you can try: grafica@enpam.it). Everything goes fine when I work on AppStudio portal: I've created an Issue and a publication. But it seems to be impossibile to upload file from XPress 9.5 (full up): palette gives me the error "Errore, rete non disponibile (Error: network not found)"By the way, process goes fine with my account. Very strange.Can anyone try this account please? This account is now in demo, client wants to try AppStudio before publishing.Tnx in advance
User avatar
Matteo
 
Posts: 36
Joined: 17 Sep 2011, 03:30
Location: Milano, Italy

Multiple problem with an account

Postby Matthias Guenther (Quark) » 18 Jun 2014, 23:27

Hi Matteo,
Elliott had an idea why this coudl happen. We have seen this issue when the time on your client machine differs significantly from the time on the server (Internet time).
Can you try or rule that out?
Thanks
Matthias
User avatar
Matthias Guenther (Quark)
Quarkian
Quarkian
 
Posts: 5359
Joined: 04 Jun 2004, 15:06
Location: http://bit.ly/QuarkHamburg

Multiple problem with an account

Postby QuarkXPressUser » 19 Jun 2014, 04:15

Did you check that the client has appropriate role assigned for the publication?
You can check that in users tab on App Studio portal.
QuarkXPressUser
 
Posts: 157
Joined: 20 Oct 2008, 23:49

Multiple problem with an account

Postby Matteo » 19 Jun 2014, 06:48

Matthias Guenther (Quark) wrote:Hi Matteo,
Elliott had an idea why this coudl happen. We have seen this issue when the time on your client machine differs significantly from the time on the server (Internet time).
Can you try or rule that out?
Thanks
Matthias

Uhm. It seems to be possibile. I'll ceck tomorrow morning. TnxMatteo
User avatar
Matteo
 
Posts: 36
Joined: 17 Sep 2011, 03:30
Location: Milano, Italy

Multiple problem with an account

Postby Matteo » 20 Jun 2014, 00:30

Ok, you are right Matt. Computer date was wrong. Today the date was June 26 :(Now we have fixed it: but upload doesn't works anymore. I have tried to delete and create a new Issue and publications, but I can't upload.Can you fix it? What have I to do?Tnx in advance
User avatar
Matteo
 
Posts: 36
Joined: 17 Sep 2011, 03:30
Location: Milano, Italy


Return to App Studio – Design and Publish Native Apps using HTML5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron