Get rid of text oversets

Discuss AppleScripting for QuarkXPress 10, 9 & 8 (and before)

Re: Get rid of text oversets

Postby Jean-Marie Schwartz » 10 Mar 2015, 05:42

Hum! That's odd. Are you on v9? If so, maybe you could just retype the code from scratch (it's not that huge). Let me know if it doesn't compile.
Jean-Marie Schwartz

= Mac Pro Quad-Core Intel 2.8 GHz • 10 Go 1066 MHz DDR3 • Mac OS 10.10.4 • QuarkXPress 9.5.4.1 • Adobe CS5 =
Jean-Marie Schwartz
 
Posts: 2483
Joined: 23 Nov 2004, 04:30

Re: Get rid of text oversets

Postby dlraff1 » 10 Mar 2015, 08:27

Thank you Jean-Marie.
I just tried retyping it and I left off the "9" after "QuarkXpress". On other scripts I've written they just say "QuarkXpress" so I did this one the same way.
It works beautifully! Thanks again so much.
dlraff1
 
Posts: 6
Joined: 05 Mar 2015, 12:10

Re: Get rid of text oversets

Postby Jean-Marie Schwartz » 10 Mar 2015, 08:42

Wonderful!
Jean-Marie Schwartz

= Mac Pro Quad-Core Intel 2.8 GHz • 10 Go 1066 MHz DDR3 • Mac OS 10.10.4 • QuarkXPress 9.5.4.1 • Adobe CS5 =
Jean-Marie Schwartz
 
Posts: 2483
Joined: 23 Nov 2004, 04:30

Previous

Return to QuarkXPress 8, 9 & 10: AppleScript

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest