Font display problems

Discuss fonts and font usage in QuarkXPress workflows on MacOS® and Windows® in QuarkXPress 8, 9 & 10.

Font display problems

Postby amaccabe » 11 Jan 2013, 00:44

Hi,
I've been having trouble with this for about two weeks.
I have a few files where the font isn't being displayed in Quark. I don't get a missing font dialogue box, and if I change the font to one of the standard Windows fonts it displays, however most (if not all, I haven't checked every last one) OpenType fonts are invisible.
I can highlight the text as normal, and when I PDF the font displays properly in the PDF. I just can't see it in Quark. If I print straight from Quark the text is invisible, just like on screen.
It seems to only happen to text that is on top of a box that has a shade, if that makes sense.
I've tried deleting my Quark preferences folder, I've restarted a hundred times and that hasn't made a difference.
I have a feeling I might have to get IT to reinstall fonts... just thought I'd check on here if there was something I could do quickly before going down that road.
I'm using QuarkXPress for Windows, version 7.5 on Windows XP version 5.1.
Thanks for your help.
amaccabe
 
Posts: 4
Joined: 11 Jan 2013, 06:36

Font display problems

Postby Ted Kostandin » 09 Jun 2014, 03:29

Hi, did you ever solve this problem?
Ted Kostandin
 
Posts: 2
Joined: 09 Jun 2014, 08:21


Return to QuarkXPress 8, 9 & 10: Fonts and fonts usage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron