conver text to boxes

Discuss functionality of QuarkXPress 2015 (excluding Digital Publishing)
For Digital Publishing functionality please refer to forums in the "Digital Publishing" group.

conver text to boxes

Postby hyw91 » 28 Nov 2017, 21:13

Hi, I’m using QuarkXPress 2015 & 2016 on Windows.

I have selected more than one text box with text entered.
I clicked the item menu to convert the text to a box.
However, when I click Convert Text to Boxes, it is disabled.
(One text box will be converted.)

Mac is supported, but Windows is not supported.
I think I need an update.
hyw91
 
Posts: 12
Joined: 18 May 2017, 23:28

Re: conver text to boxes

Postby Matthias Guenther (Quark) » 29 Nov 2017, 03:33

It was a bug. We fixed it in QuarkXPress 2017.

Thanks
Matthias
Feel there should be more chatting, more tips, more user interaction?
Join us on Facebook, a forum-like group with over 2,000 QuarkXPress fans interacting:
http://www.facebook.com/groups/quarkxpress



Image
User avatar
Matthias Guenther (Quark)
Quarkian
Quarkian
 
Posts: 5264
Joined: 04 Jun 2004, 15:06
Location: http://bit.ly/QuarkHamburg

Re: conver text to boxes

Postby Jiri Melnicky » 29 Nov 2017, 06:12

I think bug fix in version 2016 should not be done in version 2017 :). Mathiassi, you wrote that you will fix this bug in the update: viewtopic.php?f=59&t=29212
I understand that you are already concentrating on QuarkXPress 2018, in which windows users will finally have editable shortcuts:), but it would be good to fix this bug. Users of version 2016 thank you very much!
Eizo SX2461W, Dell XPS 8500 - Intel Core i7-3770, 12 GB RAM, Win8, QXP3.1–QXP2016
User avatar
Jiri Melnicky
 
Posts: 54
Joined: 02 Apr 2017, 14:14

Re: conver text to boxes

Postby hyw91 » 05 Dec 2017, 20:19

Jiri Melnicky wrote:I think bug fix in version 2016 should not be done in version 2017 :). Mathiassi, you wrote that you will fix this bug in the update: viewtopic.php?f=59&t=29212
I understand that you are already concentrating on QuarkXPress 2018, in which windows users will finally have editable shortcuts:), but it would be good to fix this bug. Users of version 2016 thank you very much!



I am using quarkxpress 2015& 2016.
however, I do not plan to purchase quarkxpress2017.
So I hope this issue is updated in 2016.
Thank you~
hyw91
 
Posts: 12
Joined: 18 May 2017, 23:28


Return to QuarkXPress 2015: General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests