Weird error messages on forum

Kick back on the couch and discuss all things not directly related to QuarkXPress.

Weird error messages on forum

Postby max.peter » 16 Apr 2013, 10:51

For several weeks, every time I want to answer to a question I receive an error message. Sometimes my answer does apper, sometimes it does not, it's lost and I have to write (or compose) it again.
I met this behave on different workstations, so I guess there is not a cookie problem, but something on the server.
Can you check this, please?
User avatar
max.peter
 
Posts: 1542
Joined: 11 Sep 2010, 12:35
Location: Romania

Weird error messages on forum

Postby Matt James » 16 Apr 2013, 11:23

What does the error message say? I don't see anything of note in the server logs.
Matt James
Quarkian
Quarkian
 
Posts: 53
Joined: 30 Apr 2007, 13:41

Weird error messages on forum

Postby max.peter » 16 Apr 2013, 18:22

Something like this: An error appeared, please excuse us, we'll tell about this to the administrator.
User avatar
max.peter
 
Posts: 1542
Joined: 11 Sep 2010, 12:35
Location: Romania

Weird error messages on forum

Postby Matt James » 17 Apr 2013, 05:09

Ok, thanks for the report. I will look into it.
Matt James
Quarkian
Quarkian
 
Posts: 53
Joined: 30 Apr 2007, 13:41

Weird error messages on forum

Postby max.peter » 18 Apr 2013, 01:11

Two minutes ago I received again the message:

[h2]Oops something went wrong![/h2]Either the site is offline or an unhandled error occurred. We apologize and have logged the error. Please try your request again or if you know who your site administrator is let them know too.
User avatar
max.peter
 
Posts: 1542
Joined: 11 Sep 2010, 12:35
Location: Romania

Weird error messages on forum

Postby Jean-Marie Schwartz » 18 Apr 2013, 02:36

The same here. Though the message get posted OK.
Jean-Marie Schwartz
 
Posts: 2504
Joined: 23 Nov 2004, 04:30

Weird error messages on forum

Postby eyoungren » 18 Apr 2013, 03:45

I've seen it too. Last Saturday, twice. Wondering if it may be a cache issue.
User avatar
eyoungren
 
Posts: 6113
Joined: 27 May 2004, 16:08
Location: Phoenix, AZ USA

Weird error messages on forum

Postby Matt James » 18 Apr 2013, 05:55

It looks like the server was thrashing a bit and having some timeouts.
Thanks for the reports.
Matt James
Quarkian
Quarkian
 
Posts: 53
Joined: 30 Apr 2007, 13:41

Weird error messages on forum

Postby Jean-Marie Schwartz » 21 Apr 2013, 21:01

And again. Here is the URL of the error message: http://forums.quark.com/error.htm?aspxe ... tpost.aspx HTH.
Jean-Marie Schwartz
 
Posts: 2504
Joined: 23 Nov 2004, 04:30

Weird error messages on forum

Postby Matt James » 23 Apr 2013, 08:23

Thanks guys, I have all the info I need. It's not obvious why it's occurring but I'll keep digging.
Matt James
Quarkian
Quarkian
 
Posts: 53
Joined: 30 Apr 2007, 13:41

Next

Return to Sofa Threads

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest