Search found 5 matches

by deike1976
16 Feb 2017, 09:16
Forum: Design and Publish Native Apps using QuarkXPress or App Studio (with InDesign/QuarkXPress)
Topic: Videos Not Working in Preview App
Replies: 6
Views: 7713

Re: Videos Not Working in Preview App

Yes, I'm using InDesign. My videos are in the same layer other than background. I will send you the file. Thanks.
by deike1976
15 Feb 2017, 14:32
Forum: Design and Publish Native Apps using QuarkXPress or App Studio (with InDesign/QuarkXPress)
Topic: Videos Not Working in Preview App
Replies: 6
Views: 7713

Re: Videos Not Working in Preview App

After a lot of trial and error I have found that I can play only one video per file on the preview application. In order to do what I wanted to do, which was play multiple videos, I had to convert my simpler videos to GIFs. Everything worked in the preview application afterwards.
by deike1976
15 Feb 2017, 09:03
Forum: Design and Publish Native Apps using QuarkXPress or App Studio (with InDesign/QuarkXPress)
Topic: Videos Not Working in Preview App
Replies: 6
Views: 7713

Re: Videos Not Working in Preview App

Ok, it seems to me that the preview app only supports one video per page, and whatever video is on top in the layers panel in InDesign is the one that will play. Can anyone confirm that? Thank you.
by deike1976
14 Feb 2017, 13:21
Forum: Design and Publish Native Apps using QuarkXPress or App Studio (with InDesign/QuarkXPress)
Topic: Videos Not Working in Preview App
Replies: 6
Views: 7713

Videos Not Working in Preview App

I've managed to get my videos working in App Studio's web previewer but when I push them out to the preview app not all of them work. They're all .mp4 files. I'm previewing using an iPad. Please help.

Go to advanced search