Missing Images

Discuss functionality of QuarkXPress 10, 9 & 8 (and before) (excluding Digital Publishing).
For Digital Publishing functionality please refer to forums in the "Digital Publishing" group.

As QuarkXPress 1 thru 10 are not supported by Quark anymore, please upgrade to a newer version of QuarkXPress if you are looking for official support. Support options for supported versions are here: http://support.quark.com
Post Reply
LB10901
Posts: 0
Joined: 28 Mar 2018, 14:49

Missing Images

Post by LB10901 » 28 Mar 2018, 15:00

When I go to USAGE to make sure none of my images are missing, I see there are missing images that are on my pasteboard, but when I click SHOW, there is nothing there. How do I get these images to show up so I can update them, delete them, etc. as needed?

User avatar
UtahLlama
Posts: 74
Joined: 18 Sep 2012, 08:39
Location: The Grand Line

Re: Missing Images

Post by UtahLlama » 12 May 2018, 08:24

may be totally wrong because I may be confusing with id but
if these are on the PB of a MasterPage you may have to navigate to to the master page before calling up Usage?
its also a poss that its a v old doc that used Pasteboard XT and the complete pic box are hidden?

chandlerbing
Posts: 279
Joined: 12 Oct 2004, 14:01

Re: Missing Images

Post by chandlerbing » 30 Jan 2019, 14:00

What happens when you click "Show"? Does it show you the pasteboard area, but nothing is selected? If you click Cancel then command-K, does the "missing" image go away? Or will it still be there next time you check with the picture utility?

A Palaniappan (Quark)
Quarkian
Quarkian
Posts: 23
Joined: 31 Dec 1969, 19:00

Re: Missing Images

Post by A Palaniappan (Quark) » 30 Jan 2019, 23:19

Kindly check if output preview view set might have applied. Apply the Default/Authoring View from the menu View> View Sets and verify.

Post Reply

Return to “QuarkXPress 8, 9 & 10: General”