The magicians box...

Discuss Interactive Design & Flash® (SWF) Export inside QuarkXPress 7, 8 & 9.
Exchange ideas, share helpful tips and get started with your first interactive design.
Please note that Flash (SWF) authoring is not supported in QuarkXPress 10 anymore.
Locked
Randy Brown
Posts: 1
Joined: 28 Aug 2010, 19:36

The magicians box...

Post by Randy Brown » 28 Aug 2010, 14:17

I am a rookie with the interactive abilities with Quark 8... Can someone tell how to get your "large pictures" uploaded into the picture albums that they have in the magicians toolbox, which are already made for us???
Thanks,
Randy

Matthias Guenther (Quark)
Quarkian
Quarkian
Posts: 2490
Joined: 04 Jun 2004, 15:06
Contact:

The magicians box...

Post by Matthias Guenther (Quark) » 29 Aug 2010, 21:57

Hi Randy,
I am afraid I don't understand... where do you want to upload pictures into the toolbox please? In one of the templates? Or to the website?
Thanks
Matthias

Randy Brown
Posts: 1
Joined: 28 Aug 2010, 19:36

The magicians box...

Post by Randy Brown » 31 Aug 2010, 01:59

Hello...
Can you tell me how to upload pictures into the "large picture boxes" in the picture album template found in the magicians toolbox please???
http://www.flash8magic.com/us/magicians ... pe=d&id=11

Thanks so much!!!

Randy

Matthias Guenther (Quark)
Quarkian
Quarkian
Posts: 2490
Joined: 04 Jun 2004, 15:06
Contact:

The magicians box...

Post by Matthias Guenther (Quark) » 01 Sep 2010, 00:03

Hi Randy,
the picture boxes are on locked layers.
So please open the layers palette and unlock the layer(s) you need to edit. Hiding the 'other' layers actually makes it easier to select the right box(es).
Does that help?
Thanks
Matthias

Randy Brown
Posts: 1
Joined: 28 Aug 2010, 19:36

The magicians box...

Post by Randy Brown » 09 Sep 2010, 15:27

Hi... I cannot get the objects in page 2 and page 3 of an interactive project I am creating to show up... the objects from page 1 show up when previewed and follow the scripts perfectly but none of the scripts for page 2 and 3 seem to work??? Please help!!! Thanks, Randy

Matthias Guenther (Quark)
Quarkian
Quarkian
Posts: 2490
Joined: 04 Jun 2004, 15:06
Contact:

The magicians box...

Post by Matthias Guenther (Quark) » 19 Sep 2010, 17:00

Hi Randy,
sorry for the late answer, I was traveling last week.
When you say "page 2 and 3", you mean boxes 2 and 3 (as the layout only contains one page), right?
If yes, have you shown all layers again (hidden layers are not exported)?
And if that's not it, are you using relative paths or absolute path? If absolute, are you pointing to your file system?
Regards
Matthias

Locked

Return to “General authoring questions”