Weird error messages on forum

Kick back on the couch and discuss all things not directly related to QuarkXPress.
User avatar
max.peter
Posts: 885
Joined: 11 Sep 2010, 12:35
Location: Romania
Contact:

Weird error messages on forum

Post by max.peter » 16 Apr 2013, 10:51

For several weeks, every time I want to answer to a question I receive an error message. Sometimes my answer does apper, sometimes it does not, it's lost and I have to write (or compose) it again.
I met this behave on different workstations, so I guess there is not a cookie problem, but something on the server.
Can you check this, please?

Matt James
Quarkian
Quarkian
Posts: 48
Joined: 30 Apr 2007, 13:41

Weird error messages on forum

Post by Matt James » 16 Apr 2013, 11:23

What does the error message say? I don't see anything of note in the server logs.

User avatar
max.peter
Posts: 885
Joined: 11 Sep 2010, 12:35
Location: Romania
Contact:

Weird error messages on forum

Post by max.peter » 16 Apr 2013, 18:22

Something like this: An error appeared, please excuse us, we'll tell about this to the administrator.

Matt James
Quarkian
Quarkian
Posts: 48
Joined: 30 Apr 2007, 13:41

Weird error messages on forum

Post by Matt James » 17 Apr 2013, 05:09

Ok, thanks for the report. I will look into it.

User avatar
max.peter
Posts: 885
Joined: 11 Sep 2010, 12:35
Location: Romania
Contact:

Weird error messages on forum

Post by max.peter » 18 Apr 2013, 01:11

Two minutes ago I received again the message:

[h2]Oops something went wrong![/h2]Either the site is offline or an unhandled error occurred. We apologize and have logged the error. Please try your request again or if you know who your site administrator is let them know too.

Jean-Marie Schwartz
Posts: 1168
Joined: 23 Nov 2004, 04:30

Weird error messages on forum

Post by Jean-Marie Schwartz » 18 Apr 2013, 02:36

The same here. Though the message get posted OK.

User avatar
eyoungren
Posts: 3259
Joined: 27 May 2004, 16:08
Location: Phoenix, AZ USA
Contact:

Weird error messages on forum

Post by eyoungren » 18 Apr 2013, 03:45

I've seen it too. Last Saturday, twice. Wondering if it may be a cache issue.

Matt James
Quarkian
Quarkian
Posts: 48
Joined: 30 Apr 2007, 13:41

Weird error messages on forum

Post by Matt James » 18 Apr 2013, 05:55

It looks like the server was thrashing a bit and having some timeouts.
Thanks for the reports.

Jean-Marie Schwartz
Posts: 1168
Joined: 23 Nov 2004, 04:30

Weird error messages on forum

Post by Jean-Marie Schwartz » 21 Apr 2013, 21:01

And again. Here is the URL of the error message: error.htm?aspxerrorpath=/themes/dps/for ... tpost.aspx HTH.

Matt James
Quarkian
Quarkian
Posts: 48
Joined: 30 Apr 2007, 13:41

Weird error messages on forum

Post by Matt James » 23 Apr 2013, 08:23

Thanks guys, I have all the info I need. It's not obvious why it's occurring but I'll keep digging.

Post Reply

Return to “Sofa Threads”